Smallweb
 
Controleer of uw domein al bestaat
© 2009 - Smallweb
Voorwaarden | Sitemap

Domeinnamen en Hosting

Naast website gerelateerde werkzaamheden en software ontwikkeling, kunt u natuurlijk ook uw domeinnaam laten registreren en uw website bij ons laten hosten. Speciaal voor bedrijven hebben wij diverse hosting pakketten.

Voor prijzen zie bij Hosting en domeinnamen voor bedrijven.
REGISTREER NU
uw nieuwe .nl domeinnamen voor maar € 8,50 (ex. BTW) per jaar!

Check hier of uw domeinnaam nog vrij is en registreer meteen!

HOSTING op windows servers vanaf € 79,00 (ex BTW) per jaar!

Detachering

Zoekt u een ervaren webmaster?

Indien u een site heeft met een hoge actualiteitswaarde kan het gebeuren dat u (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft. We hebben ervaring met content management beheer op inter-, intra- en extranet sites. Zoekt u iemand met een technische achtergrond en verstand van content management? Met grafische kennis en jarenlange ervaring met het technisch en functioneel beheer van websites? Smallweb heeft IT-expertise in huis op het gebied van diverse platformen, CMS-systemen en programeertalen. Wij kunnen gebruikerswensen goed vertalen in technische/functionele oplossingen en ondersteunen vanaf 1 uur per week en eventueel op locatie.

Informeer naar de mogelijkheden!

Computer- en Internetgebruik voor speciale gebruikersgroepen?

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke internetgebaseerde programmatuur voor kinderen en (verstandelijk) gehandicapten en adviseren u graag over de inzet van computers/internet voor kinderen. Computers zijn een prima medium om de taalontwikkeling bij (jonge) kinderen te stimuleren. Dit gebeurt door het uitlokken van taal rondom de computer. Het omgaan met de muis, interpreteren van de informatie op het scherm, het maken van afspraken omtrent het computergebruik stimuleert het taalgebruik van kinderen met een taal- en/of ontwikkelingsachterstand. Natuurlijk gebeurt dit onder begeleiding van een ouder, leerkracht of begeleider.


SMDSM
Smallmail
Check uw mail. IEDERE provider wordt ondersteund.
Smallmail